Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

Minna Snellman

Julkaistu: 28.07.2023

Työtehtäväni AVAssa on johtaa meitä kohti tavoitteita siten, että AVAn arvot tulevat näkyviin konkreettisina toimina sekä työntekijöille että heille, joiden kanssa työtä teemme. AVAssa jokainen on oman työalansa asiantuntija, luottamus toistemme ammattitaitoon ja arviointikykyyn tekee meistä sellaisen työyhteisön, jossa kaikilla on yhteinen suunta ja tarkoitus. Olen ilolla lukenut työntekijöidemme esittelyjä ja sieltä nousee erityisesti esiin työn merkitys ja kollegiaalinen tuki.

Itselleni tärkeitä arvoja työssä ovat tasapaino ja vastuullisuus. Ne tarkoittavat sitä, että AVA yksityisenä palveluntuottajana toimii kunnille sellaisena kumppanina, jonka arvoihin ja työn sisältöön voi luottaa. Jaamme yhteiskunnan vastuuta haavoittuvassa asemassa olevista lapsista ja teemme sen kustannustehokkaasti. Suuntaamme resurssimme perhehoitajien tukeen siten, että sijaishuollossa asuvalla lapsella on turvallinen ympäristö ja mahdollisimman samanlaiset mahdollisuudet hyvään elämään kuin kaikilla muillakin.

Työyhteisössä arvostan osaamisen kehittämistä. Se tarkoittaa sekä yksilöiden tietotaidon kehittämistä ja myös koko työyhteisön kehittymistä jatkuvasti vastaamaan paremmin lastensuojelun muuttuviin tarpeisiin. Olen analyyttinen ajattelija ja herkkä havainnoitsija samaan aikaan, koen että niillä ominaisuuksilla minulla on hyvät edellytykset onnistua työssäni, jonka koen olevan enemmänkin kuin työ, elämäntehtävä: edistää sijaishuollossa asuvien lasten hyvinvointia ihmissuhdekeskeisellä työtavalla.

Minna Snellman, toimitusjohtaja

« Takaisin ajankohtaista-sivulle

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita