Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

Lisa Sipilä

Julkaistu: 28.07.2023

Menneiden vuosien erilaiset perhehoidon kehittämistyöt ovat avanneet minulle useita upeita työelämän ovia. Olen saanut tutustua satoihin perhehoitajiin sekä moniin perhehoidon työntekijöihin. Tiedostan, että jokainen kohtaaminen, jokainen keskusteluhetki on ollut uniikki sekä oikea-aikainen.

Ilman teitä, lastensuojelun-, vammais-, mielenterveys- tai vanhuspalveluiden perhehoitoperheitä ei Suomessa olisi perhehoitoa lainkaan ja ilman teitä sekä näitä uniikkeja kohtaamisia en olisi itse tässä työtehtävässä, jossa saan erityisellä kiitollisuudella sekä ammattiylpeydellä olla.

Otan AVAlla vastaan kuntien perhehoidon paikkatiedusteluja ja olen yhteyksissä perhehoitoperheisiimme paikkatiedustelujen tiimoilta. Haastattelen viikoittain uusia perhehoidosta kiinnostuneita hakijoita tai perhehoidon resursseihimme tulijoita. Tänä kesänä käynnistyi viides työvuoteni AVAlla ja koen, että olemme saaneet rakentaa AVAn palvelurakennetta yhteistyössä osaavien sekä ammattitaitoisten perhehoitajiemme kanssa.

Maakunnalliset kilpailutukset tietyllä tapaa rakennuttavat palvelukokonaisuuttamme mutta pidän erityisen tärkeänä sen, että perhehoitajamme sekä yhteistyötahomme ovat mukana tässä rakennustyössä ja että AVAn arvot kohtaavat kaikissa yhteistyönhetkissä, joissa toimimme.

Olen erityisen kiitollinen meidän niin upeista avalaisista, työntekijöistämme, jotka ovat ottaneet haltuun perhehoidon sisimmän sydämen sekä tehneet AVAsta yhdessä perhehoitajiemme kanssa meidän näköisemme AVAn.

Lisa Sipilä, palvelupäällikkö ja AVAn sielu

« Takaisin ajankohtaista-sivulle

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita