Ajankohtaista

Ota yhteyttä ›

Heidi Granfors

Julkaistu: 18.12.2023

Olen uusin tulokas AVAn porukassa ja olen viihtynyt erinomaisesti! Työyhteisön tuki uuden opettelussa ja mahtavat perheet ovat tehneet työstäni mielenkiintoista ja avanneet minulle täysin uusia näkökulmia perhehoidon maailmaan. Olen työskennellyt aiemminkin sijaishuollon parissa vaativan laitoshoidon muodossa. Olen myös työskennellyt tiiviisti perheiden kanssa perhetyön ohjaajana, sekä aikuisten mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa. Sijaishuolto on ollut eniten minun sydäntäni lähellä ja olen iloinen saadessani työskennellä nyt perhehoidon parissa. Omien arvojeni mukaisesti työskentely ja työn merkityksellisyys ovat minulle tärkeitä asioita ja ne toteutuvat AVAlla täysin.

Perhehoitajia olen arvostanut aina, koska he tekevät todella tärkeää työtä, tarjoten kotinsa ulkopuolelle sijoitetuille lapsille välittävän kodin luotaan. Tämä arvostus on vain kasvanut AVAlla työskentelyn myötä. On ollut mahtavaa seurata perhehoitajien taitoa hakea luoviakin ratkaisuja kiperissä tilanteissa lasten parhaaksi. Aito lämpö ja välittäminen lapsia kohtaan ovat olleet vahvasti läsnä perhehoitajia tavatessani.

Ajattelen itse, että turvalliset kiintymyssuhteet ovat ehdoton perusta lapsen hyvään kasvuun ja kehitykseen, koska ne kantavat monissa vaikeissa elämänvaiheissa aikuisenakin. Vaikka lapsen elämän alkuvaihe olisi ollut vaikea ja kivikkoinenkin, ei ikinä ole liian myöhäistä saada turvallista kotia ja välittäviä aikuisia elämäänsä.

Heidi Granfors, perhehoidon koordinaattori

« Takaisin ajankohtaista-sivulle

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita